Barbara Wasch

Barbara Wasch Dorpsraad Spanbroek OpmeerGraag wil ik me aan u voorstellen. Mijn naam is Barbara Wasch. Ik ben getrouwd, heb twee zoons, een schoondochter en drie kleinkinderen. Samen met George woon ik inmiddels bijna 20 jaar in Zandwerven. Sinds februari jl. maak ik deel uit van de Dorpsraad. In het verleden ben ik door mijn werk vaak betrokken geweest bij plaatselijke politiek en met name bij herstructurering van wijken. Ik wil me nu graag verdiepen in zaken die voor bewoners van deze gemeente belangrijk zijn en deze in goed overleg op de (politieke) agenda zien te krijgen. Voorlopig ben ik me nog aan het oriënteren en inlezen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik er met de hulp van de andere leden van de Dorpsraad spoedig in ‘thuis’ raak.