Stem jij op Dorpsraad Spanbroek Opmeer bij de Rabobank Clubkas Campagne?

Leden van Rabobank West-Friesland kunnen van 8 tot en met 28 mei online hun stem uitbrengen. Met die stem ontvangen deelnemende partijen een bijdrage. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiele bijdrage.

Wie kunnen er stemmen?

Alleen leden van Rabobank West-Friesland kunnen stemmen. als je klant bent, ben je niet automatisch lid.

Ben je nog geen lid, maar wel klant van de bank?

Dan kun je tot en met 10 april 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraag je gemakkelijk en snel aan via www.rabobank.nl/leden.

Help je mee?

Wij hopen natuurlijk op jouw stem. Het geld dat we met deze campagne ontvangen, willen we graag inzetten voor:

• het realiseren van een bank halverwege het wandelpad van de Hogebrug

De Dorpsraad Spanbroek Opmeer heeft het verhaal vernomen van een dorpsgenoot die erg kan genieten van het wandelen over het pad bij de Hogebrug in Opmeer. Zij en zo zullen er ongetwijfeld meer dorpsgenoten zijn, ervaren een beperking doordat de afstand tussen het begin en eindpunt van het pad te groot is. Nu staan er alleen aan het begin en het einde bankjes.

Wij willen dit laten uitvoeren door de mensen van De Prinsenstichting die prachtige solide banken maken waarvan er binnen de gemeente al verschillende zijn geplaatst.
De kosten voor 1 bank komt op € 450,-. De banken moeten natuurlijk ook geplaatst worden.

• het uit laten voeren van een enquete onder de bewoners van Spanbroek, Opmeer en de buitengebieden Wadway, Zandwerven, Zomerdijk en Langereis.

De Dorpsvisie heeft tot doel de inwoners te laten aangeven wat zij voor de volgende jaren van de gemeente gerealiseerd zouden willen zien. Welke wensen hebben zij met betrekking tot veiligheid, welzijn en voorzieningen. Deze wensen willen we bundelen tot een visie en aanbieden aan de gemeente. Om dit te kunnen uitvoeren willen we via de jongeren Award Opmeer, studenten vragen ons hierbij te ondersteunen. Ook hier hebben we een bedrag voor nodig om de onkosten van de studenten te kunnen betalen. Naar verwachting hebben we in totaal € 1.500,- nodig om onze plannen te realiseren. Dus…….hoe meer stemmen, hoe hoger de financiele bijdrage!

3 reacties


  1. Een goed plan, een mooi bankje.


  2. Goede actie succes.

Reacties zijn gesloten.