Warmtetransitie Opmeer

Van gemeente Opmeer:

Persbericht

Opmeer, 13 januari 2020

Online bijeenkomst over warmtetransitie in Opmeer

Op donderdag 28 januari gaat de gemeente Opmeer online met haar inwoners in gesprek over de warmtetransitie. De gemeente onderzoekt momenteel wat er voor die transitie nodig is, welke alternatieven er zijn voor aardgas en in welke volgorde wijken en buurten in Opmeer van het aardgas af zouden kunnen gaan.

Hiervoor wordt een visiedocument opgesteld; de Transitievisie Warmte. Vragen die daarin aan de orde komen zijn: Hoe zorgen we ervoor dat uw woning in de toekomst verwarmd wordt? Welke alternatieven zijn er voor de woningen in de gemeente Opmeer en in welke stappen gaat dit gebeuren? En wat betekent dit voor de inwoners?

Online bijeenkomst donderdag 28 januari
Tijdens een online bijeenkomst op donderdag 28 januari vertelt de gemeente Opmeer meer over de wamtetransitie. En tegelijkertijd kunnen inwoners dan hun mening geven en meedenken over de warmtetransitie van Opmeer.

Aanmelden

De digitale bewonersavond vindt plaats op donderdag 28 januari van 19:30 uur tot 21.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via e-mailadres: servicecentrum@opmeer.nl. Deelnemers ontvangen vervolgens een e-mail met inloggegevens voor de bijeenkomst.